doTERRA Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels

Original price was: € 50,67.Current price is: € 25,00.

  Slim & Sassy® Softgels indeholder DōTERRA’s patenterede æteriske olieblanding i praktiske softgels, der hjælper dig med at nå dine mål for vægtkontrol på en sund og naturlig måde. Slim & Sassy’s smagfulde blanding indeholder æteriske olier, der dæmper følelsen af sult hele dagen, samtidig med at den øger stofskiftet og fremmer et positivt humør.

  Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels indeholder doTERRA's patenterede Slim & Sassy æteriske olieblanding i praktiske softgels for at hjælpe dig med at nå dine vægtmål på en sund og naturlig måde. Smart & Sassy's smagfulde blanding indeholder æteriske olier, der kontrollerer sultfornemmelser hele dagen, samtidig med at den øger dit stofskifte og giver dig et positivt humør.Smart & Sassy indeholder æteriske olier fra grapefrugt og citron, som begge har et højt indhold af limonen, der hjælper med at rense og rense kroppen. Pebermynte fremmer fordøjelsen og mindsker følelsen af sult. Ingefær og kanel giver sund støtte til fordøjelsen og stofskiftet.Når Smart & Sassy softgels kombineres med sund kost og motion, kan Metabolic Blend hjælpe dig med at nå dit vægtmål og holde en sund vægt resten af livet. Smart & Sassy Softgels er perfekte til rejser og til dem, der ønsker at indtage Slim & Sassy æterisk olieblanding på en praktisk måde.

  Fordele

  • Fremmer et sundt stofskifte
  • Hjælper med at kontrollere følelser af sult
  • Beroliger maven og øger det positive humør
  • Vanddrivende, stimulerende og kaloriefri

  Brugsanvisning

  Hvis det er nødvendigt, kan du tage 3 til 5 softgels i løbet af dagen.

  Vigtigste ingredienser og fordele

  Grapefrugtskal: giver rensende og afgiftende fordele. Citronskal: virker som et naturligt rensemiddel og hjælper på fordøjelsen. Pebermynteplante: hjælper med at styre sultfornemmelser. Ingefærrod: kan støtte en sund fordøjelse. Kanelbark: understøtter et sundt stofskifte

  Andre ingredienser

  Ikke-GMO modificeret majsstivelse, glycerin, carrageenan, renset vand, maltitol.

  advarsler

  Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Opbevares på et køligt og tørt sted.* Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.