Luftdråber  27,33
Back to products
doTERRA Family Essentials Kit Original price was: € 233,00.Current price is: € 174,75.

doTERRA Alpha CRS®+

 104,67

  Celler er byggestenene i alt liv. Sunde væv, organer og i sidste ende organismer er afhængige af celleproduktion og specialiserede funktioner, energiproduktion og rettidig celledød, når cellerne ikke fungerer optimalt. Alpha CRS®+ stimulerer en sund cellefunktion og støtter dermed et velfungerende immunsystem. Alpha CRS®+ veggiekapsler er en del af Lifelong Vitality Pack®.

  Alpha CRS®+ er en patenteret formel, der kombinerer stærke niveauer af naturlige planteekstrakter med det formål at støtte en sund cellefunktion. Efterhånden som vi bliver ældre, kan cellernes funktion forringes, og vi begynder gradvist at opleve nedsat energi og ydeevne. Her er antioxidanter en af de vigtigste ernæringsmæssige komponenter for et godt helbred. Antioxidanter beskytter cellerne i vores krop og hjælper vores krop med at håndtere oxidativt stress. De sørger også for, at hjertet, hjerte-kar-systemet, hjernen og nervesystemet fungerer optimalt.Selv om disse kraftfulde oxidanter findes i mange naturlige fødevarer, er det ofte svært at få nok dagligt. Alpha CRS®+ giver den mest omfattende beskyttelse og støtte til cellulær vitalitet i et enkelt, brugervenligt kosttilskud. Da Alpha CRS®+ tilbyder en patenteret kombination af naturlige planteekstrakter, er dette kosttilskud unikt. Alpha CRS®+ giver også en effektiv støtte til fordøjelsesproblemer. Alpha CRS®+ veggiecaps er specielt udviklet til daglig brug i kombination med xEO Mega® og Microplex VMz® som et omfattende ernæringstilskud til langsigtet vitalitet og velvære.Læs mere? Klik her.

  Primære fordele

  • Understøtter en sund cellefunktion
  • Giver et sundt svar på oxidativt stress i cellerne
  • Understøtter cellulær energi og sund cellulær immunfunktion
  • Understøtter mental klarhed og hjernefunktion
  • Indeholder en proprietær antioxidant blanding af cellulær levetid, der er fremstillet eksklusivt for doTERRA
  • Fremstillet med natriumlaurylsulfat-frie vegetabilske kapsler; indeholder ingen mælk, hvede eller animalske produkter
  • Indeholder en botanisk ekstraktblanding fra et mave-tyggegummi for at forebygge maveforstyrrelser

  Brugervejledning

  Tag 4 kapsler om dagen med vand til måltiderne. Alpha CRS®+ er formuleret til daglig brug sammen med xEO Mega® og Microplex VMz®. Alle tre produkter kan findes i en praktisk pakke; Lifelong Vitality Pack. Spar ved at købe dem i pakken.*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.