doTERRA Kumquat æterisk olie (5ml)

 24,75

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  N
  Neat

Kumquat er en lille, appelsinlignende citrusfrugt, der stammer fra Asien. Kumquat har en sød, opløftende duft og rensende egenskaber.

Brugstips:

 • Tilsæt 1-2 dråber til din ansigtsrens eller shampoo for at få en ekstra rensende virkning og en mild, forfriskende duft.
 • Diffusion alene eller sammen med andre citrusolier som lime, bergamot eller vild appelsin for at opnå en lys og glad duft.
 • Prøv at bruge Kumquat en dag i stedet for din sædvanlige citrusolie. Hvis du f.eks. laver et naturligt overfladerengøringsmiddel og normalt bruger citron, kan du tilføje Kumquat i stedet.
 • Tilføj et par dråber til dit vand eller til en grøntsagskapsel for at støtte fordøjelsen.*

Hvad er kumquat?

Kumquatfrugten beskrives ofte som en lille appelsin; den er omtrent på størrelse med en stor olivenfrugt og vokser normalt i klaser. Skindet er sødt, indersiden er sur, og hele frugten er spiselig. Den æteriske olie er koldpresset fra skallen (skrællen) af frugten.

Hvad er kumquat æterisk olie godt for?

Ligesom andre citrusolier er Kumquat fuld af limonen. Limonene er bedst kendt for sine stærke rensende og rensende egenskaber. Disse fordele er alsidige, da egenskaberne er stærke nok til at hjælpe med at rense overflader, men blide nok til at kunne bruges sikkert på huden for at fremme en sund og klar hud. Den har også interne fordele; for eksempel viste en undersøgelse, at Kumquat-olie kan give et boost af antioxidanter, når den bruges internt.*Citrusolier er også utroligt gode for humøret. Diffusing eller inhalation fra hænderne kan øge din energi og positive følelser. Desuden har Kumquat beroligende egenskaber på nervesystemet*

Hvor kommer kumquat fra?

Kumquattræet er kort, næsten buskagtigt og stedsegrønt. Ligesom andre citrustræer er bladene mørkegrønne, og blomsterne er hvide. Selv om kumquat træer er hjemmehørende i dele af Asien, nyder de fugtigheden og det milde vejr i det sydlige Brasilien, som har det perfekte klima til citrusdyrkning. Den er ideel til dyrkning af citrusfrugter af den fineste kvalitet og dermed også af æteriske citrusolier af den fineste kvalitet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.