doTERRA Yarrow|Pom æterisk olie (30ml)

 164,00

  Yarrow | Pom er en ekspertudviklet blanding af æterisk olie af røllike og koldpresset granatæblefrøolie (POM), der er designet som din vej til en ægte indefra og ud tilgang til skønhed, vitalitet, generelt velvære og mod aldring. Synergien i Yarrow POM kombinerer naturligt kroppens beskyttende transkriptionsfaktorer og aktiverer samtidig hudbeskyttende proteiner (hæmmer de enzymer, der nedbryder elasticitet og kollagen) med den ekstra fordel at fremme kollagenproduktionen.

  Derudover kan dette aktive botaniske kraftværk anvendes lokalt (på huden) for at genoplive aldrende hud og indtages internt for at støtte en sund inflammatorisk reaktion og fremme en sund metabolisk funktion (støtte metabolismen).

  Med kemiske nøgleingredienser puninsyre (en omega 5), antioxidanter, β-caryophyllen og chamazulen understøtter denne vegan-venlige aktive botaniske duo immunforsvaret og nervesystemets funktion, celler og foryngelse, når den tages indvendigt.

  Anvendelser

  – Tag et til to dråber morgen og aften for at fremme et sundt stofskifte.

  – Tag et til to dråber Yarrow | Pom dagligt for at fremme et sundt immunforsvar.

  – Anvend Yarrow | Pom som en del af din hudplejerutine for at fremme udseendet af en ung og sund hud

  – Skab en beroligende massageoplevelse med et par dråber røllike | Pom for at mindske spændinger.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg