doTERRA Yarrow|Pom æterisk olie (30ml)

 164,00

    Yarrow | Pom er en ekspertudviklet blanding af æterisk olie af røllike og koldpresset granatæblefrøolie (POM), der er designet som din vej til en ægte indefra og ud tilgang til skønhed, vitalitet, generelt velvære og mod aldring. Synergien i Yarrow POM kombinerer naturligt kroppens beskyttende transkriptionsfaktorer og aktiverer samtidig hudbeskyttende proteiner (hæmmer de enzymer, der nedbryder elasticitet og kollagen) med den ekstra fordel at fremme kollagenproduktionen.Derudover kan dette aktive botaniske kraftværk anvendes lokalt (på huden) for at genoplive aldrende hud og indtages internt for at støtte en sund inflammatorisk reaktion og fremme en sund metabolisk funktion (støtte metabolismen).Med kemiske nøgleingredienser puninsyre (en omega 5), antioxidanter, β-caryophyllen og chamazulen understøtter denne vegan-venlige aktive botaniske duo immunforsvaret og nervesystemets funktion, celler og foryngelse, når den tages indvendigt.Anvendelser- Tag et til to dråber morgen og aften for at fremme et sundt stofskifte.- Tag et til to dråber Yarrow | Pom dagligt for at fremme et sundt immunforsvar.- Anvend Yarrow | Pom som en del af din hudplejerutine for at fremme udseendet af en ung og sund hud- Skab en beroligende massageoplevelse med et par dråber røllike | Pom for at mindske spændinger.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.