doTERRA Tulsi æterisk olie (Holy Basil | Holy Basil) (5ml)

 44,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Tulsi, også kendt som Holy Basil, er en kraftfuld olie, der har været brugt i mange kulturer i hundreder af år til forskellige kure og lidelser.

På lager

Hvad er Tulsi æterisk olie?

Tulsi er en lille, buskagtig busk med mørkegrønne blade og rosa- og lavendelfarvede blomster. Tulsi kaldes også populært for Holy Basilikum og stammer fra Indien. Mange hinduer dyrker Tulsi som en religiøs plante i deres hjem og templer og bruger bladene i rutinemæssig tilbedelse.Tulsi er hjemmehørende i Sydøstasien og har en lang tradition for brug i ayurvedisk sundhedspraksis og er en velkendt hellig plante og en respekteret urt. På sanskrit er den kendt som "den uforlignelige" og anses for at være "krydderiernes dronning".

Sådan bruger du Tulsi eller Holy Basil olie

Tulsi æterisk olie kan bruges både topisk og aromatisk. At sprede eller inhalere er altid en god måde at indånde en oliens aromatiske fordele på, og det samme gælder Tulsi. Du kan nyde duften af Tulsi alene eller bruge den til at skabe en diffusionsblanding, der indeholder andre olier.Påfør Holy Basil udvendigt på din rygsøjle, fodsåler og håndled. Du kan også tilsætte en dråbe til din ansigtsrens eller lotion.En anden måde, du kan bruge Tulsi på, er i en mundskyllemiddel. Kom et par dråber i noget vand, gurgl og skyl, og spyt det derefter ud. Det er ikke kun godt for mundhygiejnen, men det holder også din ånde frisk.Endelig kan du elske at gøre Tulsi til en del af en dampbehandling. Du kan så nyde godt af de aromatiske og aktuelle fordele på samme tid. Din hud vil takke dig, og du vil også nyde den beroligende effekt!Du skal blot lægge et par dråber Tulsi i en skål med varmt vand. Læg et håndklæde over hovedet, og læn dig med ansigtet over dampen. Hvis det bliver for varmt, kan du løfte en del af håndklædet, placere dit ansigt længere væk fra dampen eller holde et par sekunders pause. Hvis du også ønsker at tilføje andre olier til oplevelsen, er lavendel, røgelse og doTERRA Air® alle gode muligheder for at kombinere med Tulsi.

Hvad er fordelene ved Tulsi olie eller Holy Basil?

Traditionelt er Tulsi blevet brugt i hele verden som en del af ritualer, beskyttelse og sundhedspraksis i mange kulturer. Tulsi har en beroligende, afslappende duft, når den inhaleres.Tulsi indeholder en høj procentdel af den kemiske forbindelse eugenol, som også findes i nellikeolie. Eugenol hjælper med at holde munden ren og sund. Det har også rensende egenskaber, og når det anvendes lokalt, er det godt for en sund hud.Et andet indholdsstof i Holy Basil er 1,8-cineol, også kendt som eucalyptol, som findes i eukalyptus. 1,8-cineol bidrager til at gøre Tulsi beroligende, når den forstøves eller inhaleres.

Hvordan lugter æterisk olie af Tulsi?

Sammenlignet med sin fætter, den søde basilikum, er duften af Holy Basil rigere, varmere og balsamisk. Duften ligner noget af en blanding af Cinnamon (Kaneel), Peppermint (Pepermunt), clove (Kruidnagel), og Basil (Basilicum) Med et strejf af lakrids! Duften er varmende, opklarende og opløftende.Tulsi blander sig godt med citrus- og blomsterolier, herunder Bergamot, Clary Sage (Scharlei), Geranium, Lime (Limoen), Lemon (Citroen), og Neroli

Brugstips:

 • Diffunderes for at skabe en beroligende atmosfære.
 • Tilsæt en til to ounce vand og gurgl for at friske ånden op.
 • Kom en dråbe i håndfladen, gnid hænderne mod hinanden og inhalér dybt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.