doTERRA æterisk olie af timian (15ml)

 53,33

  Æterisk olie af timian indeholder en specifik kemi, der støtter et sundt immunsystem, renser og udrensning af huden og er et tilsætningsstof i madlavning. Når du spreder timian i en diffusor, bliver du mere opmærksom, og du kan komme videre med vanskelige opgaver igen.

  På lager

  Vi kender timian (timian) primært som en almindelig sæsonbestemt urt, der mest bruges i madlavning. Denne urt producerer en æterisk olie, der har værdifulde, rensende og afklarende egenskaber, som vi kan anvende i vores daglige liv, ud over i madlavningen.

  Æterisk olie af timian bruger vi om vinteren til at styrke immunforsvaret. Et par dråber på hovedpuden giver en god nattesøvn og virker som en drømmefanger, da den krydrede duft afværger mareridt. Påfør olien på huden for at rense og rense huden.

  På grund af det høje indhold af thymol i doTERRA's æteriske olie Thyme skal olien fortyndes med FCO (Gefractioneerde Kokosolie), før den påføres huden.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Kom 2 dråber timian i en grøntsagsdåse og tag den dagligt om vinteren for at støtte et sundt immunforsvar.
  • Brug olien under havearbejde for at afvise insekter.
  • Brug 1/2 dråber før tilberedning af kød for at tilføje den krydrede aroma til retter.

  Vigtigste ingredienser Timian

  Denne æteriske olie består hovedsageligt af thymol, para-cymen og y-terpinene.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg