doTERRA Tea Tree (Melaleuca) Æterisk olie (15ml)

 31,00

  Melaleuca- eller Tea Tree-olie er bedst kendt for sine rensende egenskaber, hvilket gør den nyttig til at rense hud og hjemmets overflader, rense luften eller fremme et sundt immunsystem.

  På lager

  Bungawalbin Creek i Australien er omgivet af australske teetræer og er et helligt sted for aboriginerne. Når bladene falder ned fra træerne i bækken, er der vand, som de indfødte stadig betragter som magisk, helbredende vand. Hos aboriginerne i Australien har man i århundreder brugt Tea Tree-træets blade. De bruger de pressede blade direkte på huden for at opnå en kølende effekt, men indånding af oliens duft er også en daglig brug for aboriginerne. dōTERRA bringer os olien Melaleuca (Tea Tree), som også kan indtages.

  Melaleuca-olie er kendt for sin rensende og foryngende virkning på huden. Men de færreste ved, at det støtter et sundt immunsystem og beskytter mod årstidsbestemte lidelser. Det siges ofte, at Tea Tree ikke bør indtages, fordi det ville være giftigt. Men dōTERRA's olie er rent naturlig og derfor ikke giftig. Indtag aldrig en æterisk olie, der ikke er 100 % naturlig. Olier fra andre mærker indeholder ofte kemikalier, der gør olien giftig.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Ved lejlighedsvise hudirritationer kan du anvende 1-2 dråber Melaleuca på det berørte område.
  • Tilsæt 1-2 dråber til vand, citrusdrikke eller grøntsagskapsler for at støtte et sundt immunsystem.
  • Påføres på negle og tånegle efter brusebad for at rense og holde neglene sunde.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg