Back to products
doTERRA AromaTouch Diffused kit Original price was: € 245,67.Current price is: € 184,25.

doTERRA Summer Savory (Savory) Æterisk olie (5ml)

 24,75

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Sommerens krydderurt er en meget aromatisk urt, der har en varm, peberagtig smag med noter af merian, mynte og timian. Sommerens savory æterisk olie indeholder kraftige antioxidante egenskaber og fremmer cellulær sundhed.

Brugstips Sommerens savory

 • Tag det indvendigt - en til to dråber i en urtekapsel - for at hjælpe med at opretholde sundheden i dit immunforsvar, hjerte-kar-systemet, åndedrætsorganer, nervesystemet og bevægeapparatet.*
 • For at hjælpe med at støtte mavefunktionen og fordøjelsen efter et stort måltid, tag et til to dråber indvendigt.*
 • Tilsæt en dråbe til din diffuserblanding for at få et krydret, urteagtigt duft twist.
 • Kom det i din næste marinade til grillet kød (start med en mængde svarende til en tandstik til en dråbe).

Få mere at vide

Sommerboennebær er hjemmehørende i det østlige Middelhavsområde og er en lavtvoksende plante, der hører til myntefamilien. De gamle egyptere tørrede sommerurten til pulver og brugte den i forskellige tonicer. I dag er sommerbønneurt bedst kendt for sine kulinariske anvendelser, men den har også mange sundhedsmæssige fordele.Sommerurt æterisk olie fremmer sund cellestyrke og giver fordele og støtte til en lang række kropssystemer, herunder åndedræts-, immunforsvaret, nervesystemet, bevægeapparatet, fordøjelsessystemet og det kardiovaskulære system.* Dette skyldes hovedsageligt dets vigtigste kemiske bestanddel, carvacrol. Eksperimentel forskning tyder på, at carvacrol også kan bidrage til sund vægtstyring.*Carvacrol er en phenolforbindelse. Phenoler har kraftige antioxidantegenskaber.* De er også meget potente, hvilket kan forårsage hudirritation eller følsomhed. Olier med et højt fenolindhold som f.eks. sommerkrydderier, oregano og nelliker bør fortyndes, før de anvendes lokalt.Sommerurt vokser passende nok kun i de varme måneder. Den vokser mellem juli og september og blomstrer med lilla blomster og bronzefarvede grønne blade. Den æteriske olie er dampdestilleret fra plantens blade, efter at de er høstet og tørret.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.