doTERRA Rose Touch roller (Rose) (10 ml)

 111,67

  Udnyt de kraftfulde fordele ved æterisk roseolie i en praktisk rulle; Rose Touch. Rullen gør det muligt at bruge olien dagligt og tage den med dig. Olien støtter en sund hud og giver en opløftende stemning.

  På lager

  Rose Touch-rolleren kombinerer æterisk olie af rose med “FCO”, hvilket gør den nem at bære og anvende. Æterisk olie af rose er en af de mest værdifulde æteriske olier i verden. Den arbejdskrævende og delikate proces med ristning og destillation af rosenblade giver en sød blomsteraroma, der er kendt i parfume- og æteriske olieindustrien.Rose Touch tilbyder brugerne mange applikationer og anvendelsesmuligheder, som er både overkommelige og praktiske. Rose Touch kan bruges som en personlig parfume for en opløftende duft hele dagen. Olien kan balancere fugtniveauet i huden, mindske ujævnheder og fremme en sund og ensartet hud.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Brug olien på pulspunkterne for at opnå en opløftende aroma hele dagen.
  • Rose Touch er let at påføre på ujævnheder på huden. Gør dette to gange om dagen for at mindske den.
  • Smør olien på halsen og håndleddene for at opnå en personlig parfume.

  Sammensætning Rose Touch roller

  Denne olierulle er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.