doTERRA Pink Pepper (Rose Pepper) Æterisk olie (5ml)

 36,00

  Pink Pepper-olie er destilleret fra frugten af det pink peberkornstræ, som var helligt for inkaerne. Pink Pepper blev brugt af de oprindelige folk som urteløsninger til sundhedsmæssige behov.

  På lager

  De lyserøde peberkorn, der bruges i doTERRAs lyserøde peberolie, er nært beslægtet med cashewnødder. Det lyserøde pæretræ blev betragtet som et helligt træ af de gamle inkaer. Indfødte befolkninger brugte alle dele af træet, herunder den lyserøde peberfrugt, som urteløsninger til helbredsbehov.Pink Pepper æterisk olie er kendt for at hjælpe med at støtte et sundt stofskifte og immunsystem, når den indtages. Indvendig brug af Pink Pepper kan også hjælpe med at give kroppen en sund cellefunktion og generel celle sundhed. To af de vigtigste kemiske komponenter i denne olie er limonen og a-Phillandren. Disse to komponenter kan have en beroligende virkning på nervesystemet.Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Pink Pepper Oil*

  • Pink Pepper-olie kan erstatte malet sort peber i kødretter, saucer og andre retter.
  • Lav en mild massageolie ved at kombinere en eller to dråber med “FCO”.
  • Kombiner olien med citrus- eller blomsterolier for at skabe en opkvikkende aroma.
  • Når olien indtages, kan den støtte det cellulære immunsystem.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.