doTERRA Peppermint Touch roller (10ml)

 25,33

  Peppermint Touch rolleren er allerede fortyndet med fraktioneret kokosolie og er klar til brug. Pebermynte æterisk olie Kent er støttet for hukommelse, årvågenhed og energi.

  På lager

  Pebermynte er kendt for sin enorme alsidighed i brug fra tandpasta til tyggegummi til at friske ånde op. Som æterisk olie kan pebermynte have en beroligende virkning på hovedet, er meget nyttig til at støtte vejrtrækningen og virker som en støtte for fordøjelsen. Olien er 50 til 70 gange stærkere end et mynteblad og er en fantastisk olie til at hjælpe dig med at komme ud af dit hoved. Olien findes nu i den praktiske Peppermint Touch roller.

  Er du en tænker? Lider du meget af hovedpine eller migræne? Pebermynteolie kan virke afslappende, beroligende og hjælper til at koncentrere sig. Vær forsigtig med denne olie i nærheden af dine øjne. Det er et skarpt øje og kan være ret irriterende. Er virkningen af olien for stærk? Rengør det aldrig med vand, da det kun forstærker virkningen, fordi olie og vand ikke blandes. En olie kan kun blandes med en anden olie, f.eks. kokosolie eller olivenolie. Peppermint Touch rolleren gør det nemt at tage olien med dig og anvende den, da olien allerede er fortyndet med “FCO”.

  Pebermynte har også en lindrende virkning. I modsætning til f.eks. ibuprofen har pebermynte ingen skadelige virkninger på mave og tarme.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Påfør Peppermint Touch på nakken for at mindske ubehag.
  • Rul olien på håndleddene og træk vejret dybt. Det hjælper til at få et energiboost og gør det lettere at koncentrere sig.
  • Hvis du føler dig for varm på de varme sommerdage, kan du rulle olien under dine fødder. Dette afkøler hele kroppen.

  Sammensætning Peppermint Touch Roller

  Denne olierulle er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg