doTERRA Oregano Touch roller (10ml)

 26,33

  Oregano er kendt som en populær krydderurt til madlavning, men er også et stærkt rensemiddel og en kraftig antioxidant. Nu i den praktiske Touch roller.

  På lager

  Oregano er en af de mest potente æteriske olier og har været brugt i århundreder i traditionel praksis. Oreganos primære kemiske bestanddele er carvacrol, et phenol, der har antioxidante egenskaber, når det absorberes. På grund af det høje phenolindhold skal man være forsigtig, når man inhalerer eller sprøjter Oregano, men nu fås olien i den praktiske Oregano Touch.Takket være den praktiske rulle og det faktum, at olien i Oregano Touch allerede er fortyndet med FCO (Gefractioneerde Kokosolie), kan olien påføres direkte på huden. Touch gør det lettere at bære og anvende olien.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Rul olien på fodsålen, så Oregano absorberes godt af huden.
  • Brug olien på urenheder i huden for at blødgøre disse pletter.
  • Oregano Touch kan bruges godt til at blødgøre neglebånd.
  • Kom en smule på hænderne og gnid dem sammen for at opleve de rensende egenskaber.

  Sammensætning Oregano Touch roller

  Denne olierulle er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.