doTERRA Tangerine æterisk olie (5ml)

 25,00

  Mandarin æterisk olie er fremstillet af skrællen af mandarinen, som vi kender den. Den er en favorit blandt citrusolierne på grund af sin muntre og friske duft.

  På lager

  Mandarin har en lang tradition for brug i kinesisk kultur og urtepraksis. Mandarinolie fra denne citrusfrugt kan støtte en sund fordøjelse og metabolisme, når den anvendes indvendigt. Mandarin har en sød, krydret aroma, der ligner andre citrusolier, og som er opløftende.Olien er kendt for sine rensende egenskaber og for at støtte et sundt immunforsvar og luftvejssystem. Olien kan også tilsættes til desserter og drikkevarer - fra vand https://www.youtube.com/watch?v=D4BBno48A78 til frugt smoothies - for at give dem en smagfuld tilføjelse. Olien kan bruges i alle opskrifter, hvor der er brug for citrusfrugter.Læs mere? Klik her.

  Tilføjelser*

  • For at få et energiboost, kan du komme et eller to dråber mandarin på håndfladerne og gnide dem sammen. Sæt en skål over næse og mund og inhalér aromaen dybt i 30 sekunder. Olien har også denne virkning i en diffusor.
  • Tilsæt 1-2 dråber som smagsgiver i kage- og kiksopskrifter.
  • Tilsæt olien til vand, smoothies, te eller lemonade for at give den ekstra smag.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.