doTERRA Magnolia Touch roller (10ml)

 47,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Magnolia har været brugt i kinesisk medicin i hundreder af år og er kendt for sine følelsesmæssige fordele. Nu i praktisk Touch roller.

På lager

Magnolia er en dejlig, tropisk blomst med følelsesmæssigt beroligende virkninger. I traditionel sundhedspraksis i Kina og Thailand bruges magnolia-blomster til at skabe balance i kroppen. Den æteriske olie fra magnoliaens kronblade kan nu findes i den praktiske Magnolia Touch. Da olien allerede er fortyndet med “FCO”, kan den påføres direkte på huden.Magnolia Touch gør det nemt at bære olien med dig. Den lækre duft kan fungere som en personlig parfume, som er nem at bære og anvende takket være rullen. Magnoliaolie er en kostbar og dyr olie, fordi det er svært at dyrke og høste blomsterne. I aromaterapi bruges magnolia ofte til at berolige ængstelige følelser.Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Hvis du er nervøs, kan du bruge Magnolia Touch på håndleddene for at berolige dem.
 • Brug olien som en personlig parfume.
 • For at opnå en afslappet følelse kan du rulle Magnolia Touch på dine fødder for at få en afslappet følelse.

Sammensætning Magnolia Touch roller

Denne olierulle er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.