doTERRA Madagaskar Vaniljeolie (5ml)

 59,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Duften taler for sig selv. Ren Madagaskar Vanilla Absolut, fortyndet med fraktioneret kokosolie, en æterisk olie, der er særligt velegnet til diffuserblandinger og forskellige aktuelle anvendelser.

På lager

Brugstips

 • Tilsæt en dråbe til din næste diffuserblanding.
 • Tilsæt en dråbe eller to til din personlige ren-duft.
 • Brug en dråbe sammen med dine personlige plejeprodukter, f.eks. shampoo, balsam, lotion eller creme.
 • Tilsæt en dråbe til en smoothie.

Hvor kommer Madagascar Vanilla Absolute fra?

Omkring 80 % af verdens ægte vanilje kommer fra Madagaskar, som har det perfekte tropiske klima for vanilje til at trives. Høst er en vigtig kilde til beskæftigelse i landbosamfund og en integreret del af den lokale økonomi. Gennem Co-Impact Sourcing® har doTERRA Healing Hands Foundation® hjulpet med at finansiere et socialt projekt, Mahadera Agricultural Training Centre, som er ved at blive gennemført i dyrknings- og høstområderne i Madagaskar. Dette center, der er bygget og forvaltet af doTERRA-partnere, tilbyder en treårig uddannelse for vaniljebønder, hvorefter de kan få adgang til yderligere uddannelsesmuligheder og en mere sikker fremtid for dem selv og deres familier. Læs mere om Vanilla her.

Hvad er forskellen mellem vaniljeekstrakt og vaniljeabsolut?

Vaniljeabsolut er ikke det samme som den vaniljeekstrakt, du måske har i dine bageprodukter. Normalt er den vaniljeekstrakt, du bager med, alkoholbaseret vaniljekornekstrakt. Den indeholder spor af mineraler og er tyndere i konsistensen end absolut. doTERRA Madagascar Vanilla er mere potent end den vaniljeekstrakt, du måske er vant til, så du behøver kun en dråbe!

Hvordan bruger jeg Madagascar Vanilla Absolute?

Madagascar Vanilla fra doTERRA er en ren absolut, fremstillet ved CO2-ekstraktion, fortyndet med fraktioneret kokosolie til nem lokal anvendelse. Men du kan bruge den ikke kun lokalt - du vil have svært ved at finde en diffusorblanding, der ikke dufter endnu mere lækkert med en dråbe Madagaskar Vanilla.Ud over til diffuserblandinger er Madagascar Vanilla ideel til at blande med personlige plejeprodukter eller til at indgå i rene duftblandinger. Dens tydelige, søde, velkendte duft er elsket som få andre dufte!Hvis du tilsætter madagaskarvanilje til en drink, f.eks. din morgente eller smoothie, får du en ekstra lækker smag.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.