doTERRA Citrongræs (Citrongræs) Æterisk olie (15ml)

 17,00

  Citrongræs, der er en favoritolie til massage, har en skarp, røget aroma, der er oplysende. Denne olie er også naturligt insektskydende.

  På lager

  Citrongræs, en høj, flerårig plante, har en subtil citrussmag og anvendes i det asiatiske køkken i supper, te og karryretter samt i retter med fisk, fjerkræ, oksekød og skaldyr. Ud over sin unikke smag fremmer æterisk olie af citrongræs også en sund fordøjelse og kan virke som et tonikum for kroppens systemer, når den indtages.Olien er også rensende for huden og bruges ofte i hudplejeprodukter. Citrongræs er en ideel olie til brug i forbindelse med massage. Den skarpe, krydrede aroma kan øge bevidstheden og fremme en positiv indstilling til livet. Olien kan også ... og revitaliserende.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser Citrongræsolie *

  • Kombiner lige dele “FCO” og citrongræs til massage efter hård træning.
  • Brug olien til at smage forretter og kødretter til, samtidig med at den fremmer en sund fordøjelse.
  • Citrongræsolie afviser naturligt insekter. Fortynd olien og gnid eller spray den på huden, inden du går ud.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.