doTERRA Helichrysum Touch roller (10ml)

doTERRA Kids Collection Original price was: € 201,33.Current price is: € 151,00.
Back to products

 89,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Helichrysum bruges ofte til at bekæmpe tegn på aldring og er blevet beskrevet som den evige blomst for dens foryngende fordele for huden og dens evne til at forbedre hudtonen.

Helichrysum er en lille urt med smalle, sølvfarvede blade og blomster, der danner en klynge af gyldengule, kugleformede blomster. Navnet “Helichrysum” er afledt af græsk “helios” (sol) og “chrysos” (guld), hvilket henviser til blomsternes farve. Denne urt er blevet brugt i urtemedicin siden det gamle Grækenland, og dens olie er højt værdsat og eftertragtet for sine mange sundhedsmæssige fordele.

Helichrysum-olie er bedst kendt for sine genopbyggende egenskaber på huden. Fordi blomsten også kaldes den evige eller udødelige blomst, finder du ofte Helichrysum i anti-ageing-produkter. Olien kan hjælpe med at reducere udseendet af pletter og fremme en strålende, ungdommelig hud.

Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Påfør olien på huden for at mindske pletter.
 • Helichrysum kan bruges i ansigtet for at reducere rynker og fremme en strålende, ungdommelig hud.
 • Massér olien på tindingerne og nakken for at få en beroligende fornemmelse.

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed.
Opbevares uden for børns rækkevidde.
Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

 

 

*Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg