doTERRA Helichrysum Touch roller (10ml)

 89,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Helichrysum bruges ofte til at bekæmpe tegn på aldring og er blevet beskrevet som den evige blomst for dens foryngende fordele for huden og dens evne til at forbedre hudtonen.

Helichrysum er en lille urt med smalle, sølvfarvede blade og blomster, der danner en klynge af gyldengule, kugleformede blomster. Navnet "Helichrysum" er afledt af græsk "helios" (sol) og "chrysos" (guld), hvilket henviser til blomsternes farve. Denne urt er blevet brugt i urtemedicin siden det gamle Grækenland, og dens olie er højt værdsat og eftertragtet for sine mange sundhedsmæssige fordele.Helichrysum-olie er bedst kendt for sine genopbyggende egenskaber på huden. Fordi blomsten også kaldes den evige eller udødelige blomst, finder du ofte Helichrysum i anti-ageing-produkter. Olien kan hjælpe med at reducere udseendet af pletter og fremme en strålende, ungdommelig hud.Læs mere? Klik her.

Anvendelser*

 • Påfør olien på huden for at mindske pletter.
 • Helichrysum kan bruges i ansigtet for at reducere rynker og fremme en strålende, ungdommelig hud.
 • Massér olien på tindingerne og nakken for at få en beroligende fornemmelse.

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.