doTERRA Guaiacwood æterisk olie (15ml)

 33,33

  Æterisk olie af guaiacwood har en genkendelig duft, der er sød, træagtig og rosenagtig, og er kendt for de fordele, den giver huden. Træets træ er blevet brugt i århundreder af de oprindelige folk i Paraguay. De kalder træet “Palo Santo”, hvilket betyder hellig træ.

  På lager

  Æterisk olie af guaiacwood har en genkendelig duft, der er sød, træagtig og rosenagtig, og er kendt for de fordele, den giver huden. Ved at kombinere den med fraktioneret kokosolie er der sikret en blød og smidig påføring og ekstra fugt. Det er derfor et fremragende supplement til din daglige hudplejerutine. Når du bruger Guaiacwood-olie i din diffuser i dit hjem, skaber det en beroligende og beroligende atmosfære. Med alle disse fordele er æterisk olie af guaiacwood helt sikkert et must-have i din samling!Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Guaiacwood Oil *

  • Skuldermassage: Påfør en til to dråber Guaiacwood-olie på dine skuldre for at få en beroligende skuldermassage ledsaget af en jordagtig duft.
  • Hudpleje: Påfør et par dråber Guaiacwood på målrettede områder for at hjælpe med at berolige og fugte huden og samtidig støtte en sund hud.
  • Meditation: Påfør Guaiacwood-olie på håndleddet under dine morgen- eller eftermiddagsaffirmationer for at opnå en jordnær, fredfyldt duft.
  • Diffuser: Brug Guaiacwood-olien i en diffusor efter eget valg for at opnå en støttende, beroligende aroma i dit hjem, trænings- eller yogarum.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.