doTERRA Ginger (Ingefær) Æterisk olie (15ml)

 73,33

  Når ingefær bruges som køkkenurt, giver ingefærens varme, jordnære karakter smag til en række forskellige retter og kan hjælpe med at støtte en sund fordøjelse.

  På lager

  Ingefær (Ginger) Æterisk olie er en olie, der stammer fra Madagaskar. Olien er fremstillet af den friske rhizom af ingefærplanten - den underjordiske stamme af en plante, der skyder rodsystemet. Ingefær er en almindelig ingrediens i mange asiatiske retter og har en varm, velduftende smag som krydderi i køkkenet. Ingefærolie er derfor også god til at bruge i forskellige retter.Ved indvendig brug er ingefærolie kendt for at fremme fordøjelsen og hjælpe med at lindre lejlighedsvis fordøjelsesbesvær og kvalme. Duften er beroligende og kan hjælpe med at bryde mønstre og tage ansvar. Olien kan støtte selvtilliden og hjælpe dig med at få dit liv tilbage på rette spor.Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Ingefærolie*

  • Under en lang biltur kan oliens duft bekæmpe bilsyge. Læg en dråbe ingefær i håndfladen og inhalér.
  • Påfør olien på underlivet, fortyndet med “FCO”, for at give en beroligende massage.
  • Brug olien i dine foretrukne søde og salte retter.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.