doTERRA Enebær (Enebær) æterisk olie (5ml)

 36,00

  Med evnen til at rense og rense luften kan den friske duft af enebær æterisk olie give en beroligende og jordnær effekt.

  På lager

  Juniper Berry stammer fra nåletræet og har en rig historie af traditionelle anvendelser og fordele. Enebær virker som et naturligt rensemiddel og afgiftende middel og kan støtte en sund nyre- og urinvejsfunktion. Olien kan fungere som en naturlig hudtoner og reducerer hudpletter. Den træagtige, krydrede og alligevel friske duft har en beroligende og jordnær effekt. I en diffuser kan olien rense luften.Enebær kan påføres på huden uden fortynding og kan også indtages. Brug med forsigtighed under graviditet og amning. Må ikke anvendes til børn under 6 år.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser Enebærolie *

  • Tilsæt en til to dråber til vand eller en citrusdrik som en del af et naturligt rensningsritual.
  • Påfør en dråbe på huden for at fremme en klar og sund hud.
  • Enebær kombineres godt med citrusolier for at friske og rense luften og reducere stress.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.