doTERRA kanel (kanel) æterisk olie (5ml)

 42,33

  Kanel er et krydderi i ovnen verden over. doTERRA har lavet en olie af dette; kanelbark-olien. Blandt æteriske olier er kanelbark bedst kendt for sine mange terapeutiske anvendelser, herunder dens rensende egenskaber og anvendelse mod ubehag.

  På lager

  Denne æteriske olie er udvundet af et tropisk stedsegrønt træ, der bliver op til 45 fod højt og har en meget velduftende bark, blade og blomster. Olien er fremstillet af barken ved dampdestillation og understøtter en sund, metabolisk funktion og hjælper med at opretholde et sundt immunsystem, når der er mest brug for det. Olien er bedst kendt som smagsgiver til fødevarer.

  Da kanelbarkolie har et højt indhold af cinnamaldehyd, bør olien fortyndes med en basisolie, når den anvendes på huden. Der er kun brug for 1-2 dråber, når du tager olien. Olien bruges ofte i mundskyl og til tandkød. Kanelbark har en lang historie af kulinariske anvendelser.

  Olien kan tilsættes til desserter, forretter og varme drikke. Kanelbark er også populær for sine mange terapeutiske anvendelser. Oliens egenskaber er meget alsidige og kraftfulde. Olien er nært beslægtet med Cassia olie.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Put 2 dråber i en tom grøntsagsdåse for at opretholde et sundt immunsystem.
  • 1 dråbe kanelbark i varmt vand eller te kan berolige en irriteret hals.
  • Kom 2-3 dråber i en sprayflaske for at få en hurtig og effektiv rengøringsspray.
  • Tilsæt en dråbe til vand og gurgl som mundskyl.
  • Verden olien med fraktioneret kokosolie og lav en varmemassage til kolde, stive led om vinteren.
  • Kanelbark kan støtte dit blodtryk.
  • Lækker til madlavning.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg