doTERRA Selleri Frø æterisk olie (15ml)

 59,67

  På lager

  Selleri blev brugt af kineserne allerede i det 5. århundrede og er i dag meget anvendt i indisk ayurvedisk praksis. Konventionelt dyrket selleri fra supermarkedet er slet ikke som den selleri, du finder på de lokale markeder. Selleriplanten bliver op til en meter høj, er lysegrøn og stråler af liv. Selleri har en kompleks, stærk, sød og krydret aroma. Det tager to år for planten at blive fuldt udvokset og producere sine små frugter, som er gulbrune til brune.
  Frøene er det vigtigste lager af æterisk olie. Limonen, den dominerende bestanddel, placerer sellerifrøolie i samme klasse som de forfriskende olier fra citrusskaller og fyrrenåle. En af de mange fordele ved æterisk olie af sellerifrø er en beroligende fordøjelse.* Foreløbig forskning tyder på, at limonen også har indre rensende egenskaber ved indtagelse.* Olien skaber et beroligende, afslappende og positivt miljø, samtidig med at den har en kølende og beroligende virkning.

   

   

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg