doTERRA Cedarwood æterisk olie (15ml)

 26,00

  Den varme, træagtige duft af æterisk cedertræolie har egenskaber, der hjælper med at berolige krop og sind, og den fremmer et afslappende miljø, når den anvendes aromatisk.

  På lager

  Cedertræ med sin varme, træagtige duft fremmer et roligt sind og en rolig krop. Denne æteriske olie har egenskaberne til at skabe et afslappende miljø, når den bruges aromatisk i en diffusor. Olien bruges i mange massager for sin beroligende og afslappende virkning på kroppen.

  Cedertræolie indeholder et væld af løsninger for vores sundhed. Olien blev allerede i bibelsk tid brugt i stor stil til at løse sundhedsproblemer. Cedertræet kommer fra et koldt klima, trives i høje højder og bliver op til 33 meter højt. På trods af sin størrelse og styrke har cedertræ en jordagtig duft, der giver en følelse af velvære og vitalitet.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Påfør olien topisk for at støtte en ren og sund hud. Brug et par dråber i bodylotion.
  • Cedertræ kan fjerne olie fra huden uden at udtørre den.
  • Tilføj 1-2 dråber til den daglige ansigtspleje. Fortyndes med fraktioneret kokosolie til følsom hud.
  • Kom 1 dråbe på en vatrondel og læg den i skabet. Det holder møl væk.
  • 3-4 dråber cedertræ i en diffusor fremmer afslapning og skaber et roligt miljø.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg