doTERRA Black Spruce æterisk olie (5ml)

 33,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Denne træagtige, forfriskende granolie er en kraftig æterisk olie fra fyrrefamilien, som er jordnær, rensende og beroligende. Black Spruce er lidt sødere i duften end nogle af de andre granolier; dens harmoniserende aroma er perfekt til din næste diffusionsblanding eller aftenmassage.

På lager

Brugstips:

 • Diffunder doTERRA Black Spruce med et par dråber Wild Orange (Wilde sinaasappel) for at opnå et velduftende, afslappende og opkvikkende miljø.
 • For et beroligende bad kan du tilsætte salt fra Epsom og et par dråber Black Spruce til det varme vand.
 • Spray om morgenen eller under meditation for at skabe en beroligende, afbalanceret atmosfære.
 • Åbn flasken med Black Spruce-olie og tag en dyb indånding, hvis du føler dig stresset.
 • Påføres huden for en rensende og beroligende oplevelse.

Flere oplysninger

Hvad bruges æterisk olie af sort gran til? Black Spruce er traditionelt blevet brugt af indianerne som en del af deres åndelige healing og renselsespraksis. Black Spruce bruges ofte på huden for at lindre mindre irritationer og give en forfriskende fornemmelse.Bornylacetat, den vigtigste kemiske bestanddel i sortgranolie, fremmer ro og afslapning. Den opkvikkende, foryngende duft af sort gran bruges i aromaterapi til at hjælpe med at opretholde en følelse af klare luftveje og let vejrtrækning. Duften skaber også et miljø af harmoni og balance. Faktisk er Black Spruce en af de olier, der indgår i den balance (Balance)

Sådan bruger du Black Spruce æterisk olie

Brug af Black Spruce aromatisk kan hjælpe med at fremme en følelse af let vejrtrækning; det giver også et beroligende, jordnært miljø. Du kan bruge Black Spruce aromatisk ved at sprede den eller ved blot at åbne flasken og inhalere dybt.Du kan også udnytte de aromatiske fordele ved sortgranolie ved lokal brug, for når du smører sortgranolie på din hud, forbliver den smukke, friske duft af gran længe! Du kan også overveje at tilføje sort gran til din næste DIY-parfume med æterisk olie for at opnå en forfriskende, træagtig tone.For at lindre mindre hudirritationer kan du påføre en dråbe eller to dråber sortgranolie på det pågældende sted. Efter en lang, trættende dag eller anstrengende træning kan du tilsætte et par dråber Black Spruce til et varmt bad eller kombinere et par dråber med spaltede kokosnøddeolie og massere dine muskler og din hud.

Hvor kommer doTERRA Black Spruce fra?

Den æteriske olie af sort gran, der stammer fra Canada, kommer fra nåle og grene af Picea mariana-træet. Få mere at vide om oprindelsen af Black Spruce, og hvordan det illustrerer vores Co-impact Sourcing®-princip om at passe på miljøet via linket nedenfor.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.