doTERRA MetaPWR til 2 Specialkampagne Original price was: € 352,25.Current price is: € 246,95.
Back to products

Luftdråber

 27,33

  Lufttabletter fra dōTERRA indeholder en æterisk olieblanding af olierne citron, pebermynte, eukalyptus og nu også kardemomme og har allerede hjulpet mange med at få en rolig vejrtrækning.

  Kategori:

  Luftvejsproblemer er ikke sjove, og vi vender os alle mod alt, hvad der kan hjælpe, men det sker næsten aldrig. doTERRA Breathe æterisk olie er en gennemprøvet støtte, som har hjulpet mange mod denne ældgamle fjende. doTERRA Breathe naturlige dråber er en blanding af udvalgte olier fra doTERRA Breathe CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® æterisk olieblanding blandet med en åndedrætsdråbe for at gøre det mere bekvemt at nyde fordelene ved disse olier. Æteriske olier af citron, pebermynte, eukalyptus, timian, melisse og kardemomme hjælper alle med at rense og berolige luftvejene, og nu kan de leveres direkte til din mund og hals i disse velsmagende sugetabletter.

  Breathe-pastiller indeholder æteriske olier og hjælper med at rense og berolige luftvejene. DoTERRA Breathe Breath tabletter kan ikke kun hjælpe med at forbedre åndedrætssystemet, men de æteriske olier i denne blanding er også designet til at berolige sanserne. Når du lider af vejrtrækningsproblemer eller angst, kan det hjælpe at føle dig følelsesmæssigt rolig. Brugerne oplever beroligende fordele og har også gavn af at føle sig beroliget.

  De er pakket specielt ind for at gøre dem rejsevenlige og lette at bruge. De kan bruges når som helst og til hvem som helst. Hvis du ikke har en sammensat olie Breathe ved hånden, eller hvis du ønsker at gøre det nemt for dine børn at anvende den, er en doTERRA Breathe-tablet den nemmeste måde at få hurtige resultater på, uden at det er besværligt.

  Brugsanvisning

  Voksne og børn på 5 år og derover: Opløs en pastil langsomt i munden. Gentag om nødvendigt hver anden time. Børn under fem år: Kontakt en læge.

  Primære fordele

  • Sikrer frie luftveje og vejrtrækning
  • Understøtter den generelle sundhed i luftvejene
  • Beroliger sanserne

  ingredienser

  Økologisk rørsukker, økologisk brun rissirup, citronolie, pebermynteolie, kardemommeolie, eukalyptusolie, timianolie, melisseolie.

  *Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!

   
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.