doTERRA ZenGest Digestive Blend (15ml)

 48,33

  Lider du af oppustethed? Så prøv doTERRA’s ZenGest. Denne sammensætning af beroligende olier kan hjælpe med fordøjelsen.

  På lager

  doTERRA har kombineret flere æteriske olier for at skabe ZenGest Digestive-blandingen. Denne sammensætning af olier kan hjælpe med at fordøje maden og reducere oppustethed.

  Blandingen er en unik sammensætning af forskellige olier, der er kendt for deres beroligende virkning på fordøjelsen. Når olien indtages, kan den støtte fordøjelsessystemet. Det er en olie, som er god at have altid ved hånden til at lindre lejlighedsvis opstående maveproblemer.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Et par dråber ZenGest tilsat drikkevand kan reducere oppustethed eller lindre lejlighedsvis opstået ubehag i maven.
  • Gnid olien på maven inden flyveturen eller før en lang biltur.

  Sammensætning ZenGest Digestive Blend

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg