doTERRA Passion Touch roller (10ml)

 48,00

  Passion Touch er en praktisk rulle, der kombinerer Passion Inspiring Blend med fraktioneret kokosolie. Denne sammensætning gør det lettere at bruge og anvende denne olie, og den stimulerer spænding, lidenskab, glæde og modvirker negative følelser af kedsomhed og uinteresse.

  På lager

  Selv for meget af en god ting bliver forudsigeligt og kedeligt efter et stykke tid og får dig til at miste lysten til livet. Passion Inspiring Blend, en sammensætning af æteriske urteolier fra doTERRA, hjælper dig med at nyde livet igen. Ved at bruge denne olie får du lyst til at tage udfordringerne i livet op igen; faldskærmsudspring, dybhavsdykning eller noget så skræmmende som at danse. Passion Inspiring Blend fås nu også i en praktisk rulle, som du kan have med i tasken: Passion Touch.

  doTERRA's Passion Touch udfordrer dig til at prøve nye ting og genopretter glæden ved alle de positive elementer i livet. Passion Touch stimulerer spænding, lidenskab og glæde og modvirker negative følelser af kedsomhed og uinteresse. Den praktiske rulle gør det nemt at bære olien med dig hver dag. Den æteriske blanding fra Passion er allerede fortyndet med fraktioneret kokosolie i denne rulle, hvilket gør den umiddelbart anvendelig på huden.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Lidenskab begynder med hjertet. Rul Passion Touch over hjertet for at genoplive passionen for livet.
  • Olien på håndleddene skaber kreativitet, klarhed og forundring.
  • Brug Passion Touch som en personlig duft ved at påføre den på nakken, håndleddene og dekolletage.

  Ingredienser Passion Touch

  Denne sammensætning af æteriske olier i en praktisk rulle består af:

  • Fraktioneret kokosolie
  • Kardemomme
  • Kanel
  • Ingefær
  • Nellike
  • Sandeltræ
  • Jasmine
  • Vanilje
  • Damiana

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg