doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

doTERRA Elephant Diffuser Original price was: € 50,00.Current price is: € 37,50.
Back to products
doTERRA Stronger Kids Protective Blend Original price was: € 22,33.Current price is: € 11,15.

 26,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Barndommen er en tid fuld af usikkerheder, men en ting, som alle børn har brug for, er trøstende og beroligende dufte. Uanset om disse aromaer ledsager en mavemassage efter et stort måltid, en lang biltur eller bare en pause fra en lang dag,

På lager

Tamer æterisk olieblanding gør det nemmere end nogensinde før at både lære børn at bruge beroligende aromaer og give dem de rigtige redskaber.

Tamer™ æterisk olieblanding er en mynteagtig, sød duft, som kan gøre ethvert barn begejstret for at bruge den. Tamer blander pebermynteolie, japansk pebermynteolie, ingefærolie, persillefrøolie og sort peberolie for at skabe en opkvikkende, men blid duft og give en beroligende aroma under en beroligende massage.

Ligesom alle blandingerne i doTERRA Kid's Collection leveres Tamer i 10 mL ruller i en base af fraktioneret kokosolie, der er skånsom mod følsom hud og perfekt til brug uden at skulle pille i den.

 

Brug doTERRA Tamer

 • Påfør Tamer-olien på håndleddene og i nakken for at opnå en stimulerende, sød duft under en lang biltur.
 • Påfør Tamer-olien på maven efter et stort måltid for at opnå en sød, beroligende duft under en beroligende mavemassage.
 • Send Tamer-olien med børnene i skole, så de kan få en mintduft med på farten, som de kan bruge til at skabe et roligt miljø i frokostpausen eller før starten på et nyt fag.
 • Påfør Tamer-olien for at opnå en frisk duft af mynte, mens du drikker en varm kop ingefær- eller kamille-te.
Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg