doTERRA Elephant Diffuser Original price was: € 50,00.Current price is: € 37,50.
Back to products
doTERRA Stronger Kids Protective Blend Original price was: € 24,33.Current price is: € 18,00.

doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

 26,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Barndommen er en tid fuld af usikkerheder, men en ting, som alle børn har brug for, er trøstende og beroligende dufte. Uanset om disse aromaer ledsager en mavemassage efter et stort måltid, en lang biltur eller bare en pause fra en lang dag,

På lager

Tamer æterisk olieblanding gør det nemmere end nogensinde før at både lære børn at bruge beroligende aromaer og give dem de rigtige redskaber.Tamer™ æterisk olieblanding er en mynteagtig, sød duft, som kan gøre ethvert barn begejstret for at bruge den. Tamer blander pebermynteolie, japansk pebermynteolie, ingefærolie, persillefrøolie og sort peberolie for at skabe en opkvikkende, men blid duft og give en beroligende aroma under en beroligende massage.Ligesom alle blandingerne i doTERRA Kid's Collection leveres Tamer i 10 mL ruller i en base af fraktioneret kokosolie, der er skånsom mod følsom hud og perfekt til brug uden at skulle pille i den. 

Brug doTERRA Tamer

 • Påfør Tamer-olien på håndleddene og i nakken for at opnå en stimulerende, sød duft under en lang biltur.
 • Påfør Tamer-olien på maven efter et stort måltid for at opnå en sød, beroligende duft under en beroligende mavemassage.
 • Send Tamer-olien med børnene i skole, så de kan få en mintduft med på farten, som de kan bruge til at skabe et roligt miljø i frokostpausen eller før starten på et nyt fag.
 • Påfør Tamer-olien for at opnå en frisk duft af mynte, mens du drikker en varm kop ingefær- eller kamille-te.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.