doTERRA Rescuer Kids Beroligende blanding

 25,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Efter en travl dag med mange aktiviteter kan du anvende Rescuer Soothing Blend for at slappe af og mindske følelsen af spændinger i voksende, trætte ben.

På lager

I doTERRA Rescuer-blandingen til børn er Copaiba, lavendel, pebermynte og zanthoxylum kombineret med fraktioneret kokosolie for at berolige huden og fremme modstandsdygtigheden, samtidig med at den er mild nok til følsom hud. Rul Rescuer på dine ben, hænder eller skuldre efter træning eller en lang dag med fysisk aktivitet for at give en følelse af komfort og lindring. Zanthoxylum, en æterisk olie, der er unik for denne doTERRA-blanding, er kendt for sine beroligende og lindrende egenskaber. Rescuer har en frisk, men beroligende duft, der giver beroligende støtte og lindrer følelser.Anvendelser - Rul Rescuer på trætte ben før sengetid eller efter anstrengende aktivitet. - Påfør den på tindingerne og nakken for at mindske følelsen af spændinger. - Massér ind i skuldre, nakke og ryg for at opnå en beroligende og beroligende oplevelse.Brugervejledning Aromatisk brug: Rul den i håndfladen og inhalér den eller giv den på aromapynt af naturlig dolomit eller lavasten.Anvendelse på huden: Påføres på det ønskede område. Beregnet til brug under opsyn af voksne.Advarsler Opbevares uden for rækkevidde af børn under 3 år. Mulig hudoverfølsomhed. Hvis du er under behandling af en læge, skal du kontakte din læge. Må ikke anvendes i øjne, indre ører, mund og på følsomme områder.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.