Back to products
doTERRA Kids Collection Original price was: € 201,33.Current price is: € 151,00.

doTERRA Calmer Kids Restful Blend

 32,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Den blomstrede, bløde, træagtige duft af Calmer giver dit barn en beroligende atmosfære, der bidrager til at føle sig sikker og fremmer søvn.

 

Brugstips

 • Påfør lidt Calmer på dit barns håndled og bryst, inden du sender dem i skole for at få en stressfri dag.
 • Afslut dagen med at give dit barn en afslappende fodmassage med Calmer.
 • Hjælp dit barn med at berolige sig selv ved at anvende denne sikkert fortyndede blanding, når det føler sig uroligt eller nervøst.

Flere oplysninger

En af de traditionelle måder at bruge æteriske olier på er at fremme et afslappende søvnmiljø. Når æteriske olier anvendes korrekt, kan de hjælpe dit barn med at opnå denne vigtige faktor for det generelle velvære. Calmer Restful Blend er en af olieblandingerne i doTERRA Kids Oil Collection og er designet til at reducere følelser af stress og fremme ro i løbet af dagen og hjælpe dem med at få en hel nat med en afslappet søvn. Denne blanding indeholder lavendel, cananga, Buddha Wood og cremet kamille i en base af fraktioneret kokosolie.Lavendel anses ofte for at være en olie, som man altid skal have ved hånden på grund af dens alsidige anvendelsesmuligheder, herunder beroligende og afslappende egenskaber, der fremmer fredelig søvn og lindrer følelser af stress.Cananga har en blomstret duft og en beroligende effekt, mens duften af Buddha Wood kombinerer noter af rose med røget træ og giver en følelse af jordforbindelse.Romersk kamille har en sød, blomstret duft, beroliger og har en beroligende virkning på huden.Fraktioneret kokosolie er en let bæreolie, der hjælper med at fordele den æteriske olie bedre og efterlader huden glat og blød.Sammen skaber disse beroligende æteriske olier og bæreolien en sikkert fortyndet blanding, der giver dit barn en beroligende atmosfære, der fremmer et positivt humør.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.