doTERRA Stronger Kids Protective Blend Original price was: € 24,33.Current price is: € 18,00.
Back to products

doTERRA Brave Kids Courage Blend

 36,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

På lager

Start hver dag med selvtillid ved at kombinere Brave Courage Blend med din positive bekræftelsespraksis. Tillad dig selv at nulstille dig selv, når du oplever følelser af tvivl og stress, ved at rulle Brave på nakke- og håndledspunkterne. Vild appelsin, amyris, osmanthus og kanelbark er kombineret i en blid, hurtig påføringsmetode, ekspertmæssigt blandet med fraktioneret kokosolie, og Brave giver et boost af æteriske olier til din dag.

Med en lys og varm aroma er Brave den perfekte blanding til at give dig energi og styrke dig, når du føler dig umotiveret. Med den unikke æteriske olie fra Amyris Wood hjælper Brave med at fremme et roligt miljø og samtidig reducere følelser af angst og stress. Før du tager livets store (eller små) øjeblikke op, kan du rulle Brave under dine fødder og på dine håndrygge for at indgyde dig tanker om mod og positivitet og forsikre dig om, at du kan opnå alt.

Ansøgning

 • Brug Brave Courage Blend i løbet af dagen for at fremme ro og reducere følelser af spænding og angst, der lejlighedsvis kan opstå.
 • Brug Brave til nye eller anderledes situationer for at fremme følelsen af mod og selvtillid.

Brugervejledning

Aromatisk brug: Rul håndfladen og inhalér den eller rul den på aromapynt lavet af naturlig dolomit eller lavasten.

Anvendelse på huden: Påføres på det ønskede område. Beregnet til brug under opsyn af voksne.

Advarsler
Opbevares uden for rækkevidde af børn under 3 år. Mulig hudoverfølsomhed. Hvis du er under behandling af en læge, skal du kontakte din læge. Må ikke anvendes i øjne, indre ører, mund og på følsomme områder.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg