doTERRA HD clear

 34,67

  HD Clear® Topical Blend DōTERRA er en urteblanding af æteriske olier. HD Clear virker ekstremt godt til teenagere omkring puberteten for at berolige plaget, acne *hud.

  På lager

  HD klar

  HD Clear Topical Blend er en nøglekomponent i HD Clear-systemet. Formuleret med spidskommenfrøolie og CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® æteriske olier, kan denne kraftfulde formel anvendes på specifikke områder af ansigtet og kroppen. De æteriske olier i HD Clear er ikke kun brugt for deres velkendte fordele, de er også opløselige i hudens lipider, hvilket giver perfekt absorption og effektivitet. HD Clear Topical Blend fremmer en klar, blød hud i alle aldre.Brug HD Clear som en behandling af bumser* eller som en helhedsbehandling af huden. Formuleret med olier, der er kendt for deres hudforbedrende egenskaberFremmer en ren og glat hud ved at behandle snavs og urenheder.

  Anvendelser

  • Påfør denne til at udjævne ujævnheder på din hud.
  • Rens og fugter din hud, så du tydeligt kan se resultatet om morgenen.
  • HD Clear virker fremragende på teenagere omkring puberteten for at berolige urolig, acne-præget hud.*

  Brugsanvisning

  Aktuel anvendelse: Påfør et tyndt lag på målrettede områder på huden eller brug som punktbehandling. Bruges til at reducere ufuldkommenheder, såsom bumser. Den renser og fugter huden. God til at bruge for at fremme en sund og strålende hud. Fortynd med DōTERRA fraktioneret kokosnøddeolie for at minimere eventuel hudfølsomhed.

  Primære fordele

  • Fremmer en klar hudtone
  • Hjælper med at reducere udbrud
  • Hjælper med at holde huden ren, klar og hydreret

  ingredienser

  Sort spidskommenfrøolie, Ho Wood Leaf, Melaleuca Leaf, Litsea Berry, Eucalyptus Leaf, Geranium Plant æteriske olier

  Aromatisk Beskrivelse

  Træagtig, sød, urteagtig

  advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid, ammer eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.*Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.