doTERRA Forgive Touch roller (10ml)

 26,67

  Den friske, træagtige duft af Forgive Touch hjælper med at modvirke følelser som vrede og skyldfølelse. Det fremmer også befriende følelser af tilfredshed, lettelse og tålmodighed. Nu i en praktisk 10 ml roll on-flaske.

  På lager

  Bærer du en byrde, der bliver tungere med tiden? Ville det være bedre for dig at lade det ligge og se en fremtid uden vrede og skyld i øjnene? Når du er klar til at komme videre, vil Forgive Touch med æteriske olier fra træer og urter hjælpe dig med at opdage den befriende virkning af at tilgive, glemme og komme videre. Start hver morgen lettet og tilfreds med denne sammensætning. Denne sammensætning fås nu også i en praktisk roll-on-flaske for at gøre det nemmere at bruge den.

  Forgive Touch er en særlig olie, som alle har brug for fra tid til anden for at frigøre dit tunge hjerte. Vores hjerter bliver knust flere gange, men først derefter kan de vokse sig større. Hver gang kan vi starte forfra og give os selv nye muligheder og udnytte dem. Tilgivelse er den største gave, du kan give dig selv. Tilgivelse over for dig selv og andre er nøglen til mere frihed og lykke i dit liv. Frihed, fordi vrede eller fortrydelse låser dig fast og stopper din energi. Lykke, fordi det at elske dig selv og andre fremmer åbne relationer, så du kan være mere dig selv og nyde dig selv.

  Denne olie er allerede fortyndet med fraktioneret kokosolie for at forhindre hudirritationer.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Om morgenen kan du rulle olien over hjerteområdet for at starte dagen med en følelse af frigørelse.
  • Brug Forgive Touch dagligt på håndleddene for at få en personlig duft.

  Sammensætning Forgive Touch Roller

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg