doTERRA Forgive Forgive Renewing Blend (5ml)

 39,33

  Den friske, træagtige duft af Forgive Renewing Blend hjælper med at modvirke følelser af vrede og skyld. Det fremmer også befriende følelser af tilfredshed, lettelse og tålmodighed.

  På lager

  Bærer du en byrde, der bliver tungere med tiden? Ville det være bedre for dig at lade det ligge og se en fremtid uden vrede og skyld i øjnene? Når du er klar til at komme videre, vil Forgive Renewing Blend med æteriske olier fra træer og urter hjælpe dig med at opdage den befriende handling at tilgive, glemme og komme videre. Start hver morgen lettet og tilfreds med denne sammensætning.

  Tilgivelse er en særlig olie, som alle har brug for fra tid til anden for at befri dit hjerte fra tyngde igen. Vores hjerter bliver knust flere gange, men først derefter kan de vokse sig større. Hver gang kan vi starte forfra og give os selv nye muligheder og udnytte dem. Tilgivelse er den største gave, du kan give dig selv. Tilgivelse over for dig selv og andre er nøglen til mere frihed og lykke i dit liv. Frihed, fordi vrede eller fortrydelse låser dig fast og stopper din energi. Lykke, fordi det at elske dig selv og andre fremmer åbne relationer, så du kan være mere dig selv og nyde dig selv.

  Fortynd olien med fraktioneret kokosolie for at undgå hudirritationer.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Et par dråber Forgive i en diffusor, mens du mediterer, kan hjælpe med at frigøre følelser af vrede og skyld.
  • Påfør olien på hjertepunkter og hjertet i løbet af dagen for at fremme en jordet og tilfreds følelse.
  • Brug olien efter behov i løbet af dagen for at modvirke negative følelser, der kan opstå i uønskede situationer.

  Sammensætning Forgive Forgive Renewing Blend

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed.
  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling.
  Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg