Blog

Molekyle

Molekylær docking

Artikel i et overblik

Moderne videnskabelig forskning og den voksende industri for æteriske olier hjælper os med at opdage nye måder, hvorpå æteriske olier kan gavne vores liv. Mange spørger derfor: “Hvad gør æteriske olier egentlig? Heldigvis er netværk af forskere begyndt at finde svar på dette spørgsmål ved hjælp af de nyeste videnskabelige metoder til at finde ud af det. En af disse innovative opdagelsesmetoder er molekylær docking.

Forståelse af æteriske olier på celleniveau

For fuldt ud at forstå, hvordan æteriske olier virker og har en varig indvirkning på cellerne og deres komponenter, skal vi se meget nærmere end fysiske manifestationer som f.eks. et forbedret hududtryk eller en følelse af klar åndedræt. Vi er nødt til at tage en rejse ind i cellen og undersøge, hvordan æteriske olier virker på mikroskopisk niveau. Men selv på mikroskopisk niveau er der stadig nogle ubesvarede spørgsmål og huller i forståelsen, som tvinger os til at se dybere og fra helt andre vinkler. Mange af disse videnskabelige forskningsmetoder er helt nye, ikke kun for æteriske olier, men for videnskaben som helhed. Ved hjælp af disse frontlinjeforskningsmetoder har doTERRA-forskere overskredet mikroskopet for at øge vores forståelse af, hvordan æteriske olier virker, som de gør. En af disse processer er kendt som molekylær docking.

Hvad er Molecular Docking?

Molekylær docking er et in-silico-værktøj, der anvendes til at karakterisere interaktionerne mellem to molekyler. Når udtrykket “in silico” bruges til at beskrive en videnskabelig proces, betyder det blot, at den udføres ved hjælp af computersimulering. Molekylær docking og computerstøttet opdagelse er til stor gavn for det videnskabelige samfund, da det er en tids- og omkostningseffektiv måde at vurdere, hvordan molekyler vil interagere med hinanden. Dette er et særligt nyttigt værktøj til at vurdere, hvordan molekyler kan opføre sig, før de vurderes i dyrkede celler eller i en levende organisme.

Molekylær docking i forskning i æteriske olier indebærer anvendelse af særlige programmer og parametre, der er designet til at karakterisere interaktionerne mellem æteriske oliekomponenter og proteinmål i cellen. Med disse programmer kan doTERRA-forskere få en klarere forståelse af, hvad æteriske olier gør ved at observere, hvordan de interagerer med deres proteinmål.

Hvorfor molekylær docking er vigtig

Den viden, der opnås ved molekylær docking, giver doTERRA mulighed for at forstå effektiviteten af de nuværende anvendelsesmodeller og muligheden for nye modeller, hvordan blandinger kan forbedres til specifikke formål og mulige yderligere fordele ved aromatiske forbindelser. Fra kilden til dig gør dette doTERRA i stand til at tilbyde æteriske olier og blandinger af højeste kvalitet og den bedste undervisning i, hvordan man bruger dem for at opnå livslang vitalitet og velvære.

Med det arbejde, der udføres dagligt af deres egne videnskabelige eksperter og deres forskningssamarbejder, fortsætter doTERRA med at sætte præcedens for innovation og videnskab i industrien for æteriske olier. Selv om der stadig er behov for megen forskning, er doTERRA begyndt at samle det komplekse videnskabelige puslespil om den æteriske olieoplevelse ved hjælp af innovative opdagelsesmetoder såsom molekylær docking. Den viden, vi får fra disse undersøgelser, vil ikke kun fremme vores generelle forståelse af æteriske olier, men kan også hjælpe os med at demonstrere CPTG®-oliernes uovertrufne effektivitet, renhed og kvalitet og hjælpe os med at formulere fremtidige produkter.

 

doTERRA Science-blogartikler er baseret på forskellige videnskabelige kilder. Mange af de omtalte undersøgelser er foreløbige, eksperimentelle undersøgelser, og der er behov for yderligere forskning for at få en bedre forståelse af resultaterne. Æteriske olier kan have lægemiddelinteraktioner, patientkontraindikationer eller bivirkninger, som ikke kan vurderes alene ud fra eksperimentelle forskningsresultater. Hvis du er interesseret i at bruge æteriske olier til et sundhedsproblem, skal du først rådføre dig med din sundhedsplejerske.

* Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto