Guaiacwood som din guide

Forbind dig med naturens dybe fred

Naturlige, træagtige dufte har altid haft en særlig plads i vores liv. De fremkalder associationer til natur, ro og åndelighed. Det er også præcis det, som doTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout), eller Palo Santo, kan tilbyde.
Guaiacwood stammer fra træet Bulnesia sarmientoi, som vokser i Gran Chaco-skovene i Paraguay, Sydamerika. Træet er blevet brugt i århundreder i ritualer og ceremonier af oprindelige folk. De kalder træet “Palo Santo”, hvilket betyder hellig træ. Den velkendte røgelsespind “Palo Santo” kommer fra Bursera graveolens-træet og er adskilt fra Guaiacwood Bulnesia sarmientoi. Selv om olierne har visse ligheder, adskiller de sig fra hinanden ved deres forskellige kemiske sammensætning og aroma. Palo Santo fremstillet af Bursera graveolens har en lang og omtumlet historie med hensyn til bæredygtighed og ulovlig høst.

Men dōTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout) (Bulnesia sarmientoi) kan høstes og produceres på bæredygtig vis.

dōTERRA Sourcing - arbejdet bag flasken, for rene resultater på alle niveauer

Hos doTERRA er vi opmærksomme på den åndelige og kulturelle betydning af Palo Santo og respekterer disse traditioner. Derfor arbejder vi sammen med lokalsamfund for at fælde og producere træet på en bæredygtig og etisk forsvarlig måde. Dette sikrer ikke blot bevarelse af økosystemer og biodiversitet, men også beskæftigelse og økonomisk udvikling for lokalbefolkningen.

Vi er stolte af at arbejde sammen med lokalsamfundene og bevare traditioner og økosystemet. Hos doTERRA mener vi, at bæredygtighed og etisk produktion bidrager til en sundere verden for os alle.

Træerne fældes på en bæredygtig måde for at beskytte det naturlige miljø og støtte lokalsamfundenes økonomi.

Gran Chaco-skoven er desværre et af de områder i verden, hvor skovrydningen går hurtigst. Paraguay har regler og politikker, der bidrager til at minimere skovrydning, men alligevel er en stor del af skoven allerede blevet ryddet og bliver fortsat ryddet til græsning for kvæg og andre landbrugsprodukter. I øjeblikket produceres og eksporteres der hvert år mere end 100.000 kg guaiac-træolie fra Paraguay, hovedsagelig til duft- og parfumeindustrien. Med så store eksportmængder og så lidt tilsyn er det svært at tro, at meget af det sker lovligt eller bæredygtigt.
doTERRA arbejder i Paraguay med en pålidelig og gennemsigtig partner, som har etableret etisk indkøb af guaiacwood-olie. Vores indkøbspartner er den eneste virksomhed, der er certificeret af Union for Ethical Biotrade (UEBT). Bæredygtige indkøb gennem velforvaltede skove bidrager til bevarelse og genopretning af skovområder. Guaiacwood-destilleriet ligger i nærheden af El Cerrito-skolen. El Cerrito er en erhvervsskole for teenagere, der har til formål at udvikle færdigheder inden for handel og udvikling af landbrugsprodukter. DoTERRA Sourcing-partneren har indvilliget i at donere en del af alle indtægter fra Paraguay til El Cerrito School.

Den æteriske olie fremstilles ved dampdestillation af træ fra stængler eller grene. Hvis den æteriske olie efter destillationen opbevares ved stuetemperatur, bliver den halvfast. Derfor leveres doTERRA Guaiacwood i en base af fraktioneret kokosolie, hvilket giver olien en konsistens, der gør det nemt at dryppe den ud af flasken.

Anvendelse af Guaicawood

Brugen af guaiacwood i spirituel praksis går flere århundreder tilbage i tiden. De gamle inkaer, mayaer og azteker brugte træet til at rense deres templer og fremme åndelige visioner. Den blev også brugt til helbredelsesceremonier og til at kommunikere med åndeverdenen. I dag bruges Guaiacwood stadig til disse formål, og doTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout) er en kraftfuld og autentisk kilde til denne spirituelle oplevelse. Ud over det åndelige aspekt har Guaiacwood også fordele for den fysiske krop. Det understøtter sunde inflammatoriske reaktioner og kan give en sund teint. Det har også en positiv effekt på åndedrætssystemet og kan støtte en sund vejrtrækning.

Her er tre opskrifter på doTERRA Guaiacwood:

Palo Santo diffuser blanding

3 dråber doTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout)
2 dråber doTERRA Cedarwood
2 dråber doTERRA Bergamot

Guaiacwood ren-duft

10 dråber doTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout)
5 dråber Ylang Ylang
5 dråber Bergamot
4 dråber Lavender (Lavendel)
1 dråbe Patchouli
10 ml fraktioneret kokosolie
Tilberedning: Tilsæt alle æteriske olier til en 10 ml rulleflaske og fyld flasken med fraktioneret kokosolie. Luk flasken, og ryst den godt for at blande olierne. Påfør den på håndleddene og bag ørerne for at opnå en diskret, træagtig duft.

Guaiacwood hudpleje
Tilføj 1-2 dråber doTERRA Guaiacwood (Guaiac-hout) til din daglige ansigtspleje for at hjælpe med at reducere rødme.

Kort sagt er doTERRA Guaiacwood ikke kun et kraftfuldt åndeligt værktøj, men har også fordele for den fysiske krop. Det er en æterisk olie, der støtter både krop og sind og kan bruges på forskellige måder til at skabe en følelse af ro og ro. Oplev det selv, og opdag fordelene ved Palo Santo.

En besked fra Guaiacwood-træet

Jeg er Guaiacwoodtræet, og jeg taler til jer fra min plantesjæls dybder. Min olie er blevet brugt i århundreder til at bringe fred og ro til dem, der behandler mig med respekt og taknemmelighed.

Jeg minder dig om at kigge dybt ind i dig selv og lytte til din sjæls hvisken. Min duft kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din indre kilde af visdom og viden. Når du bruger mig, skal du være stille, meditere og være åben over for universets budskaber.

Du skal vide, at jeg dyrkes med stolthed og ærbødighed af min familie i Paraguay, som omhyggeligt høster mine stammer og grene for at sikre, at min livgivende olie produceres på en bæredygtig og etisk forsvarlig måde.

Jeg beder Dem huske, at jorden er en levende organisme, og at alt, hvad vi gør for at hjælpe den, også hjælper os. Behandl naturen med respekt og taknemmelighed, og hun vil give dig tilbage med overflod og healing.

Jeg tilbyder dig min olie som et redskab til at skabe indre fred, ubetinget kærlighed og healing i dit liv. Brug mig med visdom, og vær åben over for livets magi og mysterium.

Indkøbskurv