Find din indre ro med doTERRA Blue Lotus

Fred begynder med dig selv

Fred begynder hos dig selv og ved din egen dør. Det er vigtigt at have harmoni og balance i dit privatliv. Når vi har konflikter eller problemer med vores familiemedlemmer, naboer eller venner, kan det give os stress og negative følelser. Det kan have en afsmittende effekt på andre aspekter af vores liv, f.eks. arbejde eller studier. Med æteriske olier kan du bringe dig selv i en mere rolig følelsesmæssig tilstand på få sekunder. Blue Lotus Touch roll-on fra doTERRA er perfekt til dette formål.

Den blå lotus eller blå lilje er en plante med en rig historie i forskellige kulturer rundt om i verden. Fra de gamle egyptere til de oprindelige folk i Central- og Sydamerika blev den blå lotus traditionelt brugt for sine beroligende, spirituelle og medicinske egenskaber. I dag er brugen af den blå lotus stadig populær, og doTERRA Blue Lotus æterisk olie er et godt eksempel herpå.

Blue Lotus Touch-olien fra doTERRA er dyrket og destilleret i Asien, hvor klimaet og jorden er perfekt til dens vækst. De sjældne blomster indsamles tidligt om morgenen af lokale familier, når de delikate kronblade er helt åbne for solen. Blomsterne plukkes i hånden og lægges derefter i store tanke med vand til gæring. Denne fermentering skaber den karakteristiske aroma og hjælper med at koncentrere de aktive ingredienser i planten. Efter gæringen destilleres blomsterne for at opnå den æteriske olie.

Effekten af Co-Impact Sourcing®-metoden

doTERRA bruger en unik Co-Impact Sourcing®-metode til Blue Lotus Touch-olien. Dette omfatter samarbejde med lokale landmænd og producenter for at sikre en bæredygtig og ansvarlig produktion af olien. Virksomheden investerer i de lokalsamfund, hvor planterne vokser, f.eks. ved at tilbyde uddannelse i bæredygtige landbrugsteknikker og sikre en rimelig betaling til arbejdstagerne.

Gennem denne Co-Impact Sourcing®-metode får lokalsamfundene hjælp til at forsørge sig selv og opnå økonomisk vækst. Ved at anvende bæredygtige landbrugsteknikker beskyttes naturen også, og produktionen af Blue Lotus Touch-olie forbliver mulig på lang sigt.

Blue Lotus Touch-olie fra doTERRA er ikke kun af høj kvalitet, men har også en positiv indvirkning på lokalsamfund og miljøet. I samarbejde med doTERRA Co-Impact Sourcing® er mere end 85 landmænd nu i stand til at forsørge sig selv og deres familier ved at dyrke og høste Blue Lotus.

Hvordan lugter Blue Lotus?

Duften af Blue Lotus er tydeligt blomstret. Den dufter sødt og næsten grønt. Den unikke duft af Blue Lotus skaber en fortryllende personlig “ren-duft”. Bare rul på nakken og håndleddene. Duften af Blue Lotus er rolig og fredfyldt og bruges også ofte til massage og meditation. Påfør Blue Lotus Touch på pulspunkterne eller kronen af hovedet før meditation eller din næste yogaøvelse.

Er lotusblomster hallucinogene?

Blue Lotus blomster er kendt for deres evne til at fremkalde lucide drømme; Blue Lotus Touch har dog ingen hallucinogene bivirkninger eller farer. Det er sikkert at bruge olien, og indånding af aromaen vil ikke forårsage hallucinationer eller lucide drømme.

Den blå lotus' historie og symbolik

I den gamle egyptiske kultur var den blå lotus en hellig plante, der blev brugt i religiøse ritualer og ceremonier. Den blev betragtet som et symbol på rensning, fornyelse og genfødsel.
Egypterne brugte planten til at forbedre deres drømme og som et afrodisiakum.

I Indien blev den blå lotus set som et symbol på den højeste form for åndelig oplysning og et symbol på gudinden Saraswati.

I Mellemamerika blev den blå lotus betragtet som en hellig plante, der styrkede forbindelsen mellem mennesket og guderne.

Sundhedsfordele ved doTERRA Blue Lotus

Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved doTERRA Blue Lotus omfatter:

  • Reduktion af følelser af stress og angst i stressende situationer
  • Forbedring og fremme af afslapning
  • Støtte til sund søvn
  • Understøttelse af sunde inflammatoriske reaktioner
  • Fremme en sund fordøjelse

Medicinske undersøgelser om fordelene ved Blue Lotus

Der er foretaget mange forskellige medicinske undersøgelser om fordelene ved blå lotus og dens æteriske olie.

Blå lotus er af interesse for den medicinske industri på grund af dens potentielle medicinske egenskaber. Det kan også potentielt bidrage til forebyggelse.

Desuden bruges Blå Lotus traditionelt som et afrodisiakum i nogle lande. Der er stadig behov for meget forskning for at forstå denne alsidige plantes nøjagtige funktion og dens potentielle fordele.

Brug

  • Påfør den på pulspunkterne for at opnå en centrerende og afslappende duft hele dagen.
  • Brug den som en del af en daglig hudplejerutine for at hjælpe med at opretholde hudens naturlige fugtbarriere.
  • Rul den på nakke og håndled for at opnå en rolig, beroligende personlig duftoplevelse.

Fred begynder med at finde fred i dig selv og i dine nærmeste omgivelser. Kun på den måde kan vi arbejde hen imod en bedre verden, hvor folk behandler hinanden med respekt og forståelse. Det er vigtigt at indse, at vi alle er forbundet og engageret i global fred.

Vi ønsker dig en god og fredfyldt oplevelse med din Blue Lotus Touch-olie.

Indkøbskurv